Ljusen tänds, resan börjar, så du kan fortsätta......
Välkommen till konserthuset stora buffe på Stortorget 18 i Karlskrona. (Tidigare Samuraj sushi&thaimat restaurant).

Våra kockar förädlar dessa med raffinerade kondiment och djup kunskap om sitt hantverk. Vårt koncept bygger på att kunna erbjuda mat från asien och olika hörn i en välfylld buffe där man skall kunna välja det man själv tycker om. Vardagar dukar vi upp vår populära lunchbuffe och på kvällar och helger lyxar vi till den lite extra. Vi erbjuder också à la carte serverad vid bordet.

Vi är väl medvetna om att vår restauranglokaler har begränsningar och att vi inte har perfekt service, men vi ger trevlig service och gör vårt bästa och genuina hjärta för att möta allas behov. Vår meny innehåller allergier och är tillagad i ett kök som hanterar (men är inte begränsat till) mjölk/mejeriprodukter, ägg, jordnötter, trädnötter, fisk, skaldjur, sesam, soja, vete/gluten. Även om alla rimliga ansträngningar görs, kan vi inte garantera att vår mat är fri från allergier. Om du vill ha mer information vänligen be om att prata med oss.

Konserthuset Stora Buffe restaurang är en kontantfri restaurang för att skapa en säkrare arbetsmiljö och en mer trygg hantering av betalmedel.

Från klassiska rätter till innovativa delikatesser, besök oss om du är sugen på en oförglömlig matupplevelse.